Attefallshus

Idag beslutar regeringen om attefallshus 30 kvm. Det nya attefallshuset på 30 kvm måste till skillnad från dagens attefallshus på 25 kvm fungera som permanentbostad eller fritidshus.

De nya husen kommer få maximerad rymd och funktion utifrån det nya regelverket. De skapas som riktiga och användbara hem – med arkitektur, materialkvalitet och inredning som passar permanentbostäder.

Om det ska användas som permanentboende ska huset alltså anpassas efter BBR:s krav. Dessa krav innebär i praktiken: Större badrum, något bredare dörrar, mer isolering och tjockare fönster.

Vi vill att det skall vara bekvämt för dig som kund och bygger därför hela eller stora delar av våra hus i vår fabrik. Det betyder att vi slipper skapa en massa oreda hemma på er tomt och istället kan leverera en färdig produkt som ni kan ta i bruk på en gång. Vår leveranstid från det att ni lagt er beställning är ca. 10 veckor. Transporten från fabriken tar normalt ett till två dagar inklusive installation. Alla våra husmodeller är byggda för att klara vårt hårda skandinaviska klimat och lämpar sig bra för användning hela året om. Priserna för attefallshusen nedan gäller 30 kvadratmeter. Önskar du bygga ett större hus tillkommer en kostnad på 11 000 SEK per kvadratmeter. Samtliga modeller kan göras både större och mindre. Träfönster, trädörrar, ekparkett, golvvärme i badrummet, kök, vitvaror och kaklade badrum är bara en del av den standardutrustning som ingår i våra priser.

S T U D I O  D 7 6

Platsbyggt arkitektritat Attefallshus i den vackra Dyvik, Tyresö kommun. Skapat för ett liv nära naturen.

BÄVERSTUGAN

Bäverstuga i mitten av Orsa Grönklitt. Bäverstuga levererades nyckelfärdig från vår husfabrik. Huset har två sovloft och man får mycket utrymme i allrum. Helkaklat badrum med dusch, fullt utrustat kök med spis, kyl och frys. Dubbel glasdörr till altan och med mycket fönster som gör huset ännu ljusare. 

KLINTEHAMN

SKIVARP

MÖLNDAL

 

NIKLAS

Attefallshus med två sovloft som gör huset mycket ljusare och ni får ett stor allrum.