Attefallshus

Idag beslutar regeringen om attefallshus 30 kvm. Det nya attefallshuset på 30 kvm måste till skillnad från dagens attefallshus på 25 kvm fungera som permanentbostad eller fritidshus.

De nya husen kommer få maximerad rymd och funktion utifrån det nya regelverket. De skapas som riktiga och användbara hem – med arkitektur, materialkvalitet och inredning som passar permanentbostäder.

Om det ska användas som permanentboende ska huset alltså anpassas efter BBR:s krav. Dessa krav innebär i praktiken: Större badrum, något bredare dörrar, mer isolering och tjockare fönster.

Vi vill att det skall vara bekvämt för dig som kund och bygger därför hela eller stora delar av våra hus i vår fabrik. Det betyder att vi slipper skapa en massa oreda hemma på er tomt och istället kan leverera en färdig produkt som ni kan ta i bruk på en gång. Vår leveranstid från det att ni lagt er beställning är ca. 10 veckor. Transporten från fabriken tar normalt ett till två dagar inklusive installation. Alla våra husmodeller är byggda för att klara vårt hårda skandinaviska klimat och lämpar sig bra för användning hela året om. Priserna för attefallshusen nedan gäller 30 kvadratmeter. Önskar du bygga ett större hus tillkommer en kostnad på 11 000 SEK per kvadratmeter. Samtliga modeller kan göras både större och mindre. Träfönster, trädörrar, ekparkett, golvvärme i badrummet, kök, vitvaror och kaklade badrum är bara en del av den standardutrustning som ingår i våra priser.

www.attefallsfabrik.se

ÅHUS

630 000 kr inkl. moms.

Modernt och enkelt i funkis stil.

NACKA

555 000 kr inkl. moms.

Ljust och välkomnande med stora fönsterpartier.

GROVSTA

635 000 kr inkl. moms.

Ett stilrent attefallshus med spröjsade fönster och mycket ljusinsläpp.

HUDDINGE

635 000 kr inkl. moms. Ett brutet tak ger mer utrymme för loft. Badrum, sovrum och kök inkluderat.